vineri, 18 iulie 2008

CE A MAI FĂCUT ANDOPA?!


Cine e Andopa?!

Vă voi prezenta acum un personaj al urbei noastre, un adevărat „erou” pe care îl ştim, l-am văzut deseori în oraş, poate am stat la masă cu el fără să ne dăm seama că avem alături de noi un astfel de om.
Nu se ştie exact cum a început povestea lui, oamenii de ştiinţă încă nu pot descoperi originile sale dar un lucru e cert: Există şi trăieşte sub pseudonimul Andopa.
La prima vedere pare un om simplu şi un adevărat domn, asta până când burta lui nu se umple cu licori magice cumpărate de prin localurile unde semnează condica zi de zi.
Istoria acestuia presărată cu evenimente care pot fi spuse de părinţi copiilor ca poveşti de groază ar putea umple romane întregi...
Din nenumăratele lui păţanii e greu să alegi ceva frumos de povestit, o poveste din care eroul nostru să iasă ca din prima zi de şcoală dar culoarea pe care o dă locurilor pe unde calcă, glumele pe care le face, somnul lui dulce alături de sticle de bere, coniac sau whiskey ne fac să uităm de moralitatea lumii în care trăim.
În fond şi la urma urmei este un om ca şi noi, are un servici, NU FUMEAZĂ, are prieteni, o casă, o viaţă proprie pe care nişte prieteni s-au decis să o scoată din obscuritate şi anonimitate şi să vi-o prezinte.
În concluzie: dacă vreodată sunteţi într-un bar şi la masa alăturată aveţi un urs ce doarme nestingherit mare grijă, acesta poate fi Andopa!!!

Niciun comentariu: